Business & Bites 21 september
Op dinsdagavond 21 september vindt de tweede Business & Bites van dit jaar plaatst met als thema 'aanpassingsvermogen als ondernemer' Door snelle ontwikkelingen (die ook nog eens versneld zijn door corona) overleeft de ondernemer die zich het beste aanpast aan verandering.
Een succesvol bedrijf is afhankelijk van meerdere schakels. Enkele belangrijke schakels zijn innovatiekracht, groeiambitie, ondernemerschap, bedrijfsvoering en geld.
Dat zijn thema’s waarover ondernemers graag met onze gastheer- en dame van Ynbusiness sparren.
Marjan Soepboer
Marjan Soepboer, sectorspecialist Recreatie & Toerisme. Ze is specialist in strategie, sterk netwerk in horeca en toerisme, wet-/regelgeving, trends in horeca, toerisme en recreatiesector, business concepten, online marketing en HRM.
Henk Split
Henk Split, sectorspecialist Food & Retail. Hij is specialist in Retail, sterk netwerk in Food & Retail, wet-/regelgeving, subsidies en regelingen, strategie en ondernemerschap.
Locatie: Restaurant De Kastanje / Wijde Noorderhorne 13
Start om 18.30 uur (maar de deur staat vanaf 18.00 uur al voor je open)
Programma
18.30 uur introductie door Marjan Soepboer/Henk Split
18.45 uur meetsessie voorgerecht
19.30 uur meetsessie hoofdgerecht
20.15 uur meetsessie nagerecht
21.00 uur wrap-up en borrel
22.00 uur einde
De kosten voor deze Business & Bites bijeenkomst zijn slechts € 25,00 per persoon. Je krijgt dan een (avond)vullend programma met eten en 4 consumpties. Deze kosten kun je vooraf voldoen via iDEAL. Zo is je aanmelding direct bevestigd. Maar geef je snel op want er is slechts ruimte voor 30 personen.
Meld je hier aan voor dit event (link)
je een eenmalige inloglink toe
nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.